lauantai 12. huhtikuuta 2014

Missä palmupuut on puita vain...

Töttöröö! Taas on muutama päivä kommuunikloppien etelän eloa takana. Kelit ovat jatkuneet erinomaisina ja kuullottaneet suomalaisten keihäsurosten nahkaa leivinuunin lailla! Jopa pientä rusketusrajan kaltaista värimuutosta on tarkkasilmäisimmät jo saattaneet havaita punotuksen lomasta.

Tiistaina kuulanheittopaikalla käytiin rajua kamppailua kukin itseään vastaan ja ehkä vähän myös keskenäänkin, Lassin huijatessa itselleen sentin voiton pään yli eteen heitettävässä kuulanheittomuodossa neljän kilon rautapallolla. Lisäksi heitettiin pään yli taakse 5kilon kuulalla. Tulokset eivät vielä olleet ennätystasoa, mutta varsin lupauksia antavia. Omaa kilpailuaan kommuuniuroiden varjossa kävi duo Helsingin lyhyempi, mutta mitättömämpi yksilö Jani. Iltapäivällä Tuomas siirtyi Janin kanssa loikkapaikalle ottamaan takkiin tältä roomalaista patsasta muistuttavalta puutarhatontulta 3-tasaloikassa, vaikka Tuomas ennätystään parantelikin 5cm. Lassi väänsi salilla kessiä.

Keskiviikkona aamulla taas mentiin salille touhuamaan ja iltapäivällä Tuomas ja Lassi painuivat lenkkeilemään tuulisille rantakallioille frisbeekiekkojen kera. Keskiviikkona oli myös koko kommuuni trioolla hieronta päivä. Ensimmäisenä Jarin lauteille pääsi Tuukka, sitä seurasi Lassi ja illan päätteeksi vielä Tuomas. Tuukka kävi vielä iltapäivällä ensikertaa leikkausten jälkeen taas hieman keihästä sovittelemassa käteen ja nakkelemassa leirin ensimmäiset heitot. Torstaina olikin sitten edessä koko porukalla lepopäivä.

Lepopäivänä lähdettiin kahden auton voimin päättäväisinä kohti Algarve shopping ostoskeskusta ja isoa Nike kauppaa. Noh arvatahan sen saattaa kun nämä idiootit lähtevät ilman tarkkoja koordinaatteja ja karttaa suunnistamaan mututuntumalla niin eihän se ihan nappulaan voi mennä. Lopulta kahden tietullin läpi ajaneena ja noin 50km lenkin tehneenä löysimme ostoskeskukselle. Ihan vinkkinä voisimme todeta, että jos ajat Portugalissa harhaan vahingossa moottoritielle, niin älä nouse takaisin kääntyäksesi rampista, joka vie vielä suuremmalle moottoritielle. Tietulleista läpiajaminen aiheuttikin sitten pientä härdelliä, mutta lopulta kaikki järjestyi. Ostoskeskuksesta kaikille tarttui tavaraa mukaan, jonkin verran ja loppupäivää vietettiinkin sitten auringosta ja saunasta nauttien.

Perjantai oli Tuomaksella taas heittopäivä, Lassilla punttipäivä ja Tuukalla mikäs muukaan kuin kuntoutuspäivä. Aamupäivällä Tuomas teki herättelyt iltapäivän heittoon ja Lassi ylävartalopuntin. Tempauksessa liikkui jo varsin rajut sarjat, joka enteilee että mies alkaa olla ainakin tässä liikkeessä jo helposti ennätyskunnossa. Iltapäivällä Lassi lähti juoksemaan ja loikkimaan ja Tuomas heittopaikalle Janin ja Mikan kanssa. Leksan valvovan silmän alla paahtavassa kuumuudessa saatiin tehtyä kelpo heittoharjoitus ja kehitystä edelliseen heittoreeniin tuli muutama metri. Lassilta lainassa ollut piikkari oli Tuomakselle  liian pieni ja heittäminen meni vähän varomiseksi, koska tukeen törmätessä isovarvas löi hieman ikävästi kengän kärkeen. Illalla saatiin vielä päähänpisto Eikan, Lassin ja Tuomaksen toimesta lähteä käymään tervehtimässä noin 20min ajomatkan päässä Quarteirassa leireileviä suomalaistovereita Otto Ylöstaloa ja Lauri Hassia. Poikien kanssa istuttiin iltaa ja vaihdettiin kuulumisia noin tunnin verran ennen kuin lähdettiin paluumatkalle. Tuomas sai myös testata varsinkin ottelija ja pikajuoksupiireissä yleistyvää uutta hierontalaitetta, josta videopätkää alempana.

Tänään lauantaina Lassilla oli vuorossa heittoharjoitus ja Tuomaksella voima, Tuukan tehdessä aamulla salilla mitä pystyi ja illalla allasjumppaa Teon kanssa. Salilla Tuomas hakee ensimmäiset viikot terävyyttä pukeilta nostoilla ja korkeilla kyykyillä. Loppuleiristä olisi sitten tarkoitus lähteä ennätysromujen kimppuun. Lassi paukutti heittopaikalla jo melkoisia kaaria vaikka vauhtia ei viellä heitossa juurikaan ollut. Jos ja kun vain miehet ehjänä pysyy saatetaan leirillä nähdä jo varsin hyviä harjoitussiivuja!

Tällä kertaa siis näihin kuviin ja tunnelmiin!
 -Kommuunistit

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti