maanantai 7. huhtikuuta 2014

Portugalin leirin alkutunnelmia!

Tervehdys taas rakkaat! Kommunoloidien portugalin leiri vuosimallia 2014 on pyörähtäny käyntiin ja aika kirjata lähtökohtia leirille. Leirien välissä Tuomas kävi vielä pyörähtämässä Kuortaneella liiton leirillä päättämässä kovan harjoitusjakson. Tuukka on taas palautunut kävelykuntoon leikkaustensa jäljiltä eikä tarvitse enää ulkopuolista apua elämiseensä. Eli harjoitukset ovat jatkuneet kuntoutuksen merkeissä. Lassi sai myös afrikan reissunsa jälkeen tehtyä hyvän harjoitusjakson, jonka loppuun kuitenkin sairasti noin viikon flunssan, tervehtyen kuitenkin ennen etelään lähtöä.

Leirille lähti kommuunin poikien lisäksi keihäänheittäjistä Teo Takala, Sini Kiiski, Mika Aalto sekä Helsingin kuumin keihäsduo ”pisteenä taivaalla” Eikka Pankkonen&Jani Lehtonen. Valmennus ja hierontaosastoa edustavat ensimmäiset kaksi viikkoa Leo Pusa ja Jari Kiiski.

Matkan helsinkin pojat starttasivat jo lauantai päivällä viettäen vauhdikkaan yön Amsterdamissa! Muu porukka lähti matkaan Su aamulla 5.30. Eilinen iltapäivä menikin hotelliin asettuessa ja kevyitä verryttelyharjoitteita suorittaessa matkaväsymyksen poistamiseksi. Illalla vielä osallistuttiin musavisaan hotellin aulassa, josta Tuukka pokkasi kakkossijan!

Tänään Tuomas marssi aamulla heittopaikalle, Tuukka kuntoutti paikkojaan ja Lassi kohenteli tehojaan salilla. Tällä kertaa heittopaikalta selvisi ekasta reenistä pois ehjä mies, mutta välineet petti. Tukijalkaan tuli viimeisessä heitossa jo sen verran painetta että kengän sisäreuna repesi 15cm matkalta. Alkoi siis tehokas selvittely mistä saada paikalle tutun mallin varapiikkari mahdollisimman nopeasti ja onneksi asia saatiin järjestymään noin puolen tunnin soittelulla ja vain yhteen heittoharjoitukseen täytyy lainata piikkaria Lassilta. Salin puolella Lassi nosteli jo varsin mukavia romuja mm. tempauksessa leirin ensimmäiseksi harjoitukseksi.

Iltapäivällä Tuomas ja Lassi tuhosivat helsinkiläisduon pingispöydän ääressä, josta Lassi siirtyi vuorostaan heittopaikalle ja Tuomas Eikan ja Janin kanssa salille hikoilemaan. Lassin tekeminen oli taas heittopaikalla varsin vakuttaavaa vaikka tehot vielä olikin todella matalat. Jos paikat vain sallivat saatetaan tällä leirillä nähdä jo melkoisen pitkiä kaaria!

Säät tällä on todella hellinyt nyt molempina päivinä ja yhtä mahtavaa keliä on luvattu myös tulevalle kahden viikon jaksolle. Tuukka saikin jo kokea auringon polttavuuden amatöörin elkein! Ei pilven pilveä näköpiirissä ja lämpöä noin 22 astetta. Kylä kelepoo!

T:kommuuni

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti